۵ غذایی که در مبتلایان به آرتریت روماتوئید باید محدود شود.

در واقع رژیمی وجود ندارد که سبب فروکش کردن آرتریت شود. البته آنچه می‌خورید اهمیت دارد. در اینجا لیست غذاهایی آورده شده است که به علت کالری بیشتر و تحریک التهاب می‌توانند سبب تشدید آرتریت شوند:
۱. گوشت قرمز. گوشت قرمز حاوی چربی اشباع زیادی است که می‌تواند التهاب را تشدید کرده و باعث چاقی نیز شود. همچنین گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ است که دریافت زیاد آن باعث التهاب می‌شود. برخی بیماران مبتلا به آرتریت بیان می‌کنند که عدم مصرف گوشت سبب بهبودی علائم آن‌ها می‌شود. تکه‌های گوشت لخم می‌تواند پروتئین و مواد مغذی لازم را برای افراد تأمین نموده بدون اینکه التهاب را تشدید کند.
۲. شکر و آرد تصفیه شده. پس از مصرف کربوهیدرات ساده قند خون به راحتی بالا می‌رود. این غذاها عبارتند از: نوشیدنی‌های شیرین، نان و پاستا با آرد سفید، برنج سفید. افزایش قند خون سیتوکین‌های التهابی را افزایش می‌دهد که با اثر بر مفاصل علائم آرتریت روماتوئید را تشدید می‌کند. از طرفی، این غذاها سبب افزایش وزن و افزایش فشار وارد شده بر مفاصل می‌شوند.
۳. غذاهای سرخ کرده. کاهش مصرف غذاهای سرخ شده باعث کاهش التهاب در بدن می‌شود. این غذاها حاوی سمومی به نام “محصولات نهایی گلیکوزیلاسیون پیشرفته” شده که اکسیداسیون را در سلول‌های بدن افزایش می‌دهد. همچنین مواد غذایی سرخ شده حاوی چربی زیادی هستند که سبب چاقی می‌شود.
۴. غذاهای فرآیند شده. این مواد غذایی سرشار از قند، آرد سفید و چربی‌های اشباع هستند.
۵. گلوتن. گلوتن (پروتئین موجود در غلاتی مانند گندم و جو) ممکن است در برخی افراد سبب بروز التهاب شود. پزشکان معتقدند این اثر می‌تواند در افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی مانند بیماری سلیاک یا آرتریت روماتوئید دیده شود.

Loading