با این ۷ عادت روزانه، به کبدتان آسیب می زنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #95521
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    عادت روزانه ما به مصرف این مواد غذایی، به کبد آسیب می‌زند
    نمک

    این یک حقیقت معروف است که نمک زیاد منجر به فشارخون می‌شود. اما چیزی که معروف نیست، این است که مصرف نمک زیاد، به دلیل افزایش تدریجی مایع در بدن، موجب بیماری کبد چرب می‌شود. پس، همین امروز مقدار نمک مصرفی‌تان را کنترل کنید!

    شکر

    نمی‌توانید بدون شکر زندگی کنید؟ آگاه باشید که مصرف زیاد شکر فرآوری شده، ریسک بیماری‌های کبد را بالا می‌برد. بنابراین حواس‌تان به مقدار شکری که در چای‌، قهوه و یا پاپ‌کورن کاراملی‌تان می‌ریزید باشد.

    مونوسدیم گلوتامید

    با توجه به تمام قیل و قال‌هایی که برسر نودل به پا شده، احتمالا می‌دانید که خوردن مونوسدیم گلوتامید می‌تواند منجر به بیماری کبد غیرچرب الکلی شود. آیا به دنبال پیدا کردن جایگزین برای این نودل‌ها هستید؟

    ویتامین آ ، A

    همه می‌دانیم ویتامین آ برای بینایی خوب است، اما میزان زیاد از این ویتامین، می‌تواند برای کبد مضر باشد. تنها به اندازه دوز مورد نیاز که توسط پزشک تجویز شده مصرف کنید نه سرخود!

    انواع نوشابه

    چه نوشابه‌های بدون قند و چه نوشابه‌های رژیمی، پر از شیرین‌کننده‌های مصنوعی و دی‌اکسیدکربن بالا هستند که منجر به بیماری کبد می‌شوند.

    داروهای ضد افسردگی

    در موارد نادر، داروهای ضدافسردگی، میزان سم را در کبد افزایش می‌دهند، بنابراین اگر هرگونه علامت بیماری کبد را مشاهده کردید سریعا با پزشک‌تان مشورت کنید.

    غذاهای بسته بندی

    آیا هر روز تنقلات و چیپس و … می‌خورید؟ خیلی مراقب باشید، چون چربی‌های ترانس موجود در این مواد غذایی به کبد شما آسیب می‌رساند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.