نکات تغذيه اي براي مبتلايان به سرطان ريه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90399
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    سرطان ريه، درصدي از آمار مرگ و مير به علت سرطان را به خود اختصاص مي‌دهد. مبتلايان به اين نوع سرطان بايد يک برنامه غذايي مشخص داشته باشند که در اين مطلب به نقل از «Readers Digest» آمده است.

    پروتئين کافي مصرف شود:

    به گزارش سلامت نیوز، روزنامه خراسان نوشت: به گفته پزشکان، کمبود پروتئين، زمان بهبود سرطان ريه را به تأخير مي اندازد؛ بنابراين مصرف پروتئين با کيفيت بالا از جمله ماهي، سفيده تخم مرغ و مقداري گوشت قرمز توصيه مي شود.

    ميزان مصرف سبزي و ميوه افزايش يابد:

    افزودن سبزي و ميوه به برنامه غذايي اين بيماران توصيه مي شود زيرا سوخت و ساز و ميزان انرژي را افزايش مي دهد.

    مصرف چاي سبز:

    مصرف روزانه چاي سبز به اين بيماران توصيه مي شود. اين دمنوش حاوي آنتي اکسيدان هاي مفيد براي اين بيماران است.

    معجزه ليکوپن:

    مواد غذايي مانند گوجه فرنگي و هندوانه حاوي ليکوپن است که در رشد سلول هاي سرطاني اختلال ايجاد مي‌کند و مانع از تشديد سرطان مي شود.

    وعده هاي غذايي بيشتر با حجم کمتر:

    وعده هاي غذايي طي روز افزايش يابد اما هر وعده کم حجم باشد؛ با اين برنامه غذايي به ميزان کافي پروتئين، کربوهيدرات و مواد مغذي موردنياز اين بيماران تأمين مي شود.

    دمنوش زنجبيل براي تسکين درد:

    دمنوش زنجبيل يا نعناع مصرف شود. اين گياه به علت داشتن آنتي اکسيدان بالا، سيستم ايمني را تقويت مي کندو مسکن دردهاي معده است.

    مصرف کافي فيبر:

    احتمالا يبوست در اين افراد شايع است بنابراين بايد غذاهاي حاوي غلات سبوس دار به برنامه غذايي شان اضافه شود.

    سبزي هاي نرم مصرف شود:

    براي اين بيماران بايد سبزيجات را بخارپز کرد تا خوردن و قورت دادن آن آسان تر باشد زيرا برخي بيماران مبتلا به سرطان ريه، در قورت دادن غذا با مشکل مواجهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.