کاهش آلرژی با مصرف پروبیوتیک‌ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91676
    hodai
    مشارکت کننده

    باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان موفق به تولید مواد جدید برای جایگزین ماست معمولی شده‌اند. محققان دانشگاه پلی‌تکنیک والنسیا با استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک مشتق شده از غلات و آجیل‌ها، “شیرهای گیاهی، بدست آورده‌اند که می‌توانند جایگزین ماست معمولی شود. این مواد برای افرادی که به شیر گاو یا لاکتوز آلرژی دارند و همچنین کودکان و زنان باردار طراحی شده است. تیم علمی مطالعات خود را با بادام، جو و فندق انجام داد و به زودی استفاده از گردو و شاه‌بلوط را برای تولید مواد خام این محصولات جدید ارزیابی خواهد کرد. تعدادی از این محصولات ویژگی‌های ضدالتهابی را در سلول‌های روده از خود بروز داده‌اند که این امر، واکنش‌های آلرژیک ناشی از غذا را کاهش و دسترسی زیستی به آهن را افزایش می‌دهد.
    ماده پروتئینی موجود در شیر گاو و ترکیبات آلرژن مانع جذب آهن می‌شود. براساس تحقیقات انجام شده شیرهای جدید دارای ماتریکس خوبی برای رشد و زیست پذیری باکتری‌های پروبیوتیک در طول عمر این محصول و به ویژه پس از مصرف آن هستند.
    این پروژه به افزایش دانش در خصوص مشخصه‌های تغذیه و سلامت شیرهای گیاهی از نظر کاربردهای صنعتی در آینده برای توسعه محصولات باکیفیت خلاقانه مناسب هم برای عموم مردم و هم برای گروه‌های خاص کمک خواهد کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.