بیماری‌های کلیوی – رژیم غذایی و حفظ سلامت کلیه‌ها

کلیه‌ها در دفع مواد سمی، زائد و داروها، تنظیم مایعات بدن، تولید ویتامین D و گلبول‌های قرمز خون نقش دارند. اگرچه انواع مختلف بیماری‌های کلیوی وجود دارد اما شایع‌ترین علل بروز بیماری‌های کلیوی دیابت و پرفشاری خون است. بیماری کلیوی در مراحل اولیه علائمی ندارد…

افراد موفق

آخرین مقالات

فواید قهوه برای مبتلایان به HIV و هپاتیت C

تحقیقات نشان می‌دهد که قهوه دارای فواید بی‌شماری برای سلامتی می‌باشد و حتی برای بیمارانی که به طور همزمان مبتلا به HIV و هپاتیت C هستند، مفید است. به طوریکه نوشیدن حداقل ۳ فنجان قهوه در روز…

تنها ۳۰ دقیقه فعالیت می‌تواند زندگی شما را نجات دهد

مطالعات جدید نشان می‌دهد تمام انواع فعالیت‌های جسمانی، ورزش کردن در باشگاه، راه رفتن تا محل کار یا انجام کارهای خانه باعث کاهش مرگ و میر و بیماری‌های قلبی می‌شود. یافته‌ها حاکی از آن هستند فقط ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی در ۵ روز هفته می‌تواند…

ارتباط خواب ناکافی با اضافه وزن کودکان

محققان دریافتند کودکانی که دیرهنگام می خوابند و میزان خواب آن‌ها کم است بیشتر در معرض اضافه وزن قرار دارند. از سوی دیگر، مطالعات نشان می‌دهد خوابیدن دیرهنگام ممکن است کودکان را در معرض خطر ابتلا به چاقی قرار دهد، حتی اگر در طول شب به اندازه کافی بخوابند…

ارتباط کمبود ویتامین D با بروز بیماری ام اس (MS)

علت بیماری مولتیپل اسکلروز یا ام اس (MS) به خوبی شناخته نشده است اما مشخص شده که خطر بروز این بیماری در زنان بالاتر است. مطالعات انجام شده بر روی زنان فنلاندی نشان می‌دهد که کمبود ویتامین D به طور قابل‌توجه خطر MS را افزایش می‌دهد…

رژیم غذایی در سندرم روده تحریک‌پذیر مفید است

یک نفر از هر پنج بزرگسال مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) است، IBS اختلالی است که باعث درد مزمن شکم، نفخ، اسهال و یبوست می‌شود. بسیاری از بیماران مبتلا به IBS رژیم غذایی بر پایه آزمایش‌هایی دارند…

رژیم گرفتن مداوم مانع کاهش وزن است

برای بسیاری از افراد که با هدف کاهش وزن رژیم می‌گیرند پایبندی به رژیم غذایی به طور مداوم و در ۷ روز هفته بسیار سخت و دشوار است. تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم گرفتن مداوم ممکن است از کاهش وزن ممانعت کرده و ایجاد یک فاصله کوتاه بین دوره‌های رژیم می‌تواند به کاهش وزن کمک کند…

محبوب ترین مقالات

غذاهای مفید و مضر برای سلامت کبد

اطمینان حاصل کنید که از مصرف غذاهای پرچرب و پر کلسترول اجتناب می‌کنید، و اقلام غذایی سالم و روغن‌های غیر اشباع چند زنجیره‌ای مفید برای بدن را مصرف می‌نمایید. تغذیه سالم به حفظ سلامت و عملکرد مطلوب کبدتان کمک شایانی می‌کند.

آشپزی رژیمی

خورش انار

طرز تهیه: مرغ را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در روغن تفت می‌دهیم. پیاز خرد شده را در روغن تفت داده و سپس رب انار و آب انار را…