قهوه و تاثیراتی که می‌تواند بر روی سلامتی داشته باشد

قهوه و تاثیراتی که می‌تواند بر روی سلامتی داشته باشد

قهوه حاوی کافئین و آنتی‌اکسیدان است. نتایج برخی تحقیقات نشان داده این نوشیدنی علاوه بر افزایش هوشیاری احتمالاً می‌تواند در موارد زیر نیز مفید باشد: ۱. برخی تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف بیش از ۳ فنجان از این نوشیدنی در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد. ۲. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین (مانند چای و قهوه) خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد

افراد موفق

لاغری بدون عارضه

لاغری بدون عارضه

سن: ۲۴ سال وزن اولیه: ۷۶ کیلوگرم کاهش وزن: ۱۷ کیلوگرم مدت کاهش وزن: ۵ ماه اولین تلاش من برای…

آخرین مقالات

استعداد ژنتیکی مانع کاهش وزن کودکان و نوجوانان نمی‌شود

استعداد ژنتیکی مانع کاهش وزن کودکان و نوجوانان نمی‌شود

شیوع چاقی در میان کودکان و نوجوانان جهان در حال افزایش است. وزن بالا خطر ابتلا به حمله قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان را در سال‌های بعدی زندگی افزایش می‌دهد. عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی، هر دو، در بروز این مشکل نقش دارند. از مهم‌ترین عوامل محیطی می‌توان به سبک زندگی اشاره کرد. افزایش بی‌تحرکی و تمایل افراد به مصرف فست‌ فودها و سایر غذاهای پرچرب و شیرین در افزایش وزن نقش بسزایی دارد. …

با ورزش منظم، در دوران سالمندی خود را جوان نگاه دارید.

با ورزش منظم، در دوران سالمندی خود را جوان نگاه دارید.

افزایش سن و ورود به دوران سالمندی مرحله‌ای از زندگی است که تمام افراد آن را تجربه می‌کنند. به طور کلی، با افزایش سن خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲، بیماری‌ قلبی و سکته مغزی افزایش می‌یابد. بنابراین، مسئله مهم آن است که با ورود به دوران سالمندی سلامتی حفظ شود. حفظ سلامتی در این دوران کیفیت زندگی را در سال‌های پایانی عمر بهبود بخشیده و نیاز فرد را به کمک دیگران کاهش می‌دهد….

محبوب ترین مقالات

بلوغ زودرس با سیگار کشیدن مادر در دوران بارداری مرتبط است.

بلوغ زودرس با سیگار کشیدن مادر در دوران بارداری مرتبط است.

بلوغ زودرس با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف در دوران بزرگسالی (از جمله چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی – عروقی و برخی از انواع سرطان‌ها) مرتبط است.
مشخص شده که سیگار کشیدن برای جنین خطرناک است. استعمال سیگار یکی از علل وزن کم زمان تولد، تولد نوزاد نارس …

ورزش و نقش آن در افزایش تراکم استخوانی کودکان و نوجوانان

ورزش و نقش آن در افزایش تراکم استخوانی کودکان و نوجوانان

در مبتلایان به پوکی‌استخوان (استئوپروز) تراکم استخوان کاهش یافته و خطر شکستگی افزایش می‌یابد. دوران کودکی و نوجوانی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به استئوپروز دارد. نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد شرکت در برنامه‌های ورزشی در دوران کودکی و نوجوانی با میزان توده استخوانی در سن ۲۰ سالگی مرتبط است. نتایج این مطالعه در مجله…

فست فود خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد

فست فود خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

همواره این سوال مطرح است که آیا مصرف فست فود می‌تواند در بروز افسردگی نقش داشته باشد؟ و یا رژیم غذایی سالم می‌تواند از بروز بیماری‌های روحی و روانی پیشگیری نماید؟ در راستای پاسخ به این پرسش گروهی از محققان استرالیایی تحقیقی را بر روی مردم جزیره‌ای که به فست فود دسترسی نداشتند و ساکنین جزیره دیگری که به فست فود دسترسی داشتند، انجام دادند. برای انجام این تحقیق با حدود ۱۰۰ نفر از ساکنین دو جزیره مصاحبه شد.

روغن آفتابگردان، موثر در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی

روغن آفتابگردان، موثر در کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی

بررسی یافته‌های حاصل از مطالعات مختلف نشان می‌دهد که اگر در رژیم غذایی به جای چربی‌های اشباع چربی‌های غیراشباع مصرف شود کلسترول بد (LDL) کاهش می‌یابد. از بین چربی‌های غیراشباع روغن دانه‌ها، از جمله روغن آفتابگردان، بیشتری اثر را در این زمینه دارد. در این مطالعه برای اولین بار تاثیر روغن‌های مختلف بر روی چربی‌های خون بررسی شد…

ویتامین A: مصرف بیش از حد آن سلامت استخوان را تهدید می‌کند

ویتامین A: مصرف بیش از حد آن سلامت استخوان را تهدید می‌کند

ویتامین A یک ماده مغذی ضروری است که در بسیاری از فرآیندهایی که در بدن انجام می‌شوند مانند رشد، بینایی و عملکرد ایمنی نقش دارد. بدن ما قادر به تولید این ویتامین نیست، اما رژیم غذایی سالم که حاوی گوشت، محصولات لبنی و سبزیجات است می‌تواند نیاز بدن را تامین نماید.
برخی شواهد نشان می‌دهد در افرادی که مکمل ویتامین A دریافت می‌کنند….

آشپزی رژیمی

سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

طرز تهیه: • بادمجان‌ها را کبابی کنید. پوست گرفته و ساطوری کنید. • ریحان، نعناع و جعفری را خرد کنید. گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید. • بادمجان، گوجه‌فرنگی…

اخبار تغذیه و پزشکی

آلودگی هوا احتمال ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

آلودگی هوا احتمال ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

آلودگی هوا و به خصوص ذرات ریز گرد و غبار مسئول بیش از ۴ میلیون مرگ در سال می‌باشند. حدود ۶۰ درصد مرگ‌ها به علت ابتلا به بیماری قلبی – عروقی (CVD) رخ می‌دهد. اخیراً گروهی از محققان مکانیسم‌هایی که از طریق آن‌ها آلودگی هوا در بروز آسیب عروقی نقش دارد را بررسی کردند. در این مطالعه اجزای آلودگی هوا (شامل ذرات معلق، اُزُن، دی اکسید نیتروژن، مونواکسید کربن و دی‌اکسید گوگرد) بررسی شده …

آپنه انسدادی خواب (OSA) و ارتباط آن با افزایش چربی خون

آپنه انسدادی خواب (OSA) و ارتباط آن با افزایش چربی خون

آپنه انسدادی خواب (OSA) اختلالی است که در آن تنفس در هنگام خواب به طور موقت قطع می‌شود. این اختلال با کاهش اکسیژن خون و از خواب پریدن‌های مکرر همراه است. برخی عوامل از جمله اضافه وزن، سن بالای ۴۰ سال و استعمال سیگار احتمال ابتلا به OSA را افزایش می‌دهند. برخی مطالعات نیز نشان داده‌اند که OSA با بیماری‌های قلبی – عروقی …

کلسترول بالا حتی در جوانان خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

کلسترول بالا حتی در جوانان خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

عروق کرونر رگ‌هایی هستند که خون مورد نیاز عضله قلب را تامین می‌کنند. بیماری عروق کرونر قلب یکی از علل عمده مرگ بوده و در نیمی از مردان و یک سوم زنان مشاهده می‌شود. LDL یا کلسترول بد با ایجاد انسداد در رگ‌ها خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهند. نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که بالا بودن کلسترول بد در افراد جوان و سالم با افزایش خطر مرگ …

کاهش اثرات منفی بی‌تحرکی بر عروق با انجام ورزش‌های ساده

کاهش اثرات منفی بی‌تحرکی بر عروق با انجام ورزش‌های ساده

سبک زندگی بی‌تحرک و غیرفعال می‌تواند سبب اختلال در انتقال خون به نواحی مختلف بدن شود. این امر خطر بروز بیماری را در قلب و عروق خونی افزایش می‌دهد. تحقیقاتی که در گذشته انجام شده نشان داده‌اند که نشستن به مدت ۶ ساعت سبب کاهش جریان خون در اندام‌های انتهایی بدن می‌شود.
اخیراً برای اولین بار مشخص شد …

قارچ و کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت

قارچ و کنترل قند خون در مبتلایان به دیابت

در بیماری دیابت به علت تولید ناکافی انسولین و یا عدم توانایی بدن در استفاده موثر از این هورمون قند خون افزایش می‌یابد. انسولین هورمونی است که توسط پانکراس (لوزالمعده) ترشح شده و به انتقال قند از خون به داخل سلول‌ها و تولید انرژی از آن کمک می‌کند. نتایج مطالعه‌ای که به تازگی منتشر شده است نشان می‌دهد که قارچ دکمه‌ای سفید…

فلاونوئیدها در آینده به عنوان نگهدارنده غذایی بکار می‌روند.

فلاونوئیدها در آینده به عنوان نگهدارنده غذایی بکار می‌روند.

امروزه بحث‌های زیادی در مورد اثر نگهدارنده‌های غذایی مصنوعی بر روی رشد و تکامل بدن وجود دارد. آکادمی اطفال آمریکا عنوان می‌کند که در زمینه مواد شیمیایی مورد استفاده در نگهدارنده‌های غذایی، که به خصوص در محصولات گوشتی استفاده می‌شود، نگرانی‌هایی وجود دارد. این مواد نیترات‌ها و نیتریت‌ها هستند که می‌توانند با تولید هورمون تیروئید تداخل داشته باشند….

خواب مناسب و نقش آن در بهبود زخم مبتلایان به دیابت

خواب مناسب و نقش آن در بهبود زخم مبتلایان به دیابت

دیابت‌ یکی از بیماری‌های شایع در سطح جهان است. اگرچه دیابت نوع ۲ در هر سنی رخ می‌دهد، اما معمولاً بزرگسالان را مبتلا می‌سازد. در دیابت نوع ۲ عدم توانایی بدن در استفاده موثر از هورمون انسولین و مقاومت به انسولین سبب افزایش غیرطبیعی قند خون می‌شود. در مبتلایان به این بیماری قند خون بالا سبب کاهش جریان خون و آسیب اعصاب می‌شود…

نسخه سلامت

10 دلیل شگفت‌انگیز برای آنکه از شکلات تلخ استفاده کنید

۱۰ دلیل شگفت‌انگیز برای آنکه از شکلات تلخ استفاده کنید

شکلات، به خصوص نوع تلخ آن غنی از آنتی‌اکسیدان است. آنتی‌اکسیدان‌ها فواید بی‌شماری را نصیب بدن می‌کنند. با این حال، خواص این ماده غذایی به شما این مجوز را نمی‌دهد که هر مقداری که می‌خواهید از آن بخورید. به طور کلی، توصیه می‌شود از شکلاتی که حداقل ۶۵ درصد کاکائو داشته باشد حداکثر به میزان ۳۰ گرم در روز استفاده شود. در اینجا به برخی فواید شکلات تلخ اشاره خواهد شد:…

چگونه با رعایت چند توصیه ساده تری‌گلیسرید خون را کاهش دهیم؟

چگونه با رعایت چند توصیه ساده تری‌گلیسرید خون را کاهش دهیم؟

افراد بالای ۲۰ سال باید به کمک یک آزمایش ساده خون میزان تری‌گلیسرید خون را اندازه‌گیری نمایند. میزان این چربی در خون باید کمتر از ۱۵۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر (mg/dL) حفظ شود. mg/dL 199-150، mg/dL 499-200 و ۵۰۰≥ mg/dL  به ترتیب نسبتاً بالا، بالا و بسیار بالا تفسیر می‌شود. چاقی، دیابت، بیماری کلیوی و اختلال غده تیروئید می‌توانند با افزایش این چربی در خون مرتبط باشند. اگر به یکی از این بیماری‌ها مبتلا باشید ابتدا باید بیماری زمینه‌ای شما درمان شود. سپس از شما خواسته می‌شود که سبک زندگی خود را اصلاح کنید….

تحقیقات در مورد فواید دارچین برای سلامتی چه می‌گویند؟

تحقیقات در مورد فواید دارچین برای سلامتی چه می‌گویند؟

دارچین ادویه‌ای است که هم در تهیه غذاها و هم در طب سنتی بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در برخی از مکمل‌ها، کپسول‌ها یا عصاره‌ها نیز می‌توان آن را مشاهده کرد. اگرچه تعدادی از مطالعات فواید آن را برای برخی از بیماری‌ها نشان داده‌اند، اما تحقیقات در این زمینه هنوز در حال انجام است. برخی فواید احتمالی این ادویه برای سلامتی عبارتند از: ۱- کاهش قند خون: برخی مطالعات انجام شده بر روی حیوانات و انسان‌های مبتلا به دیابت نشان داده که دارچین می‌تواند به کاهش قند خون کمک کند…

پتاسیم: با 7 ماده غذایی غنی از این ماده معدنی آشنا شوید.

غذاهای حاوی پتاسیم کدامند؟

مواد غذایی غنی از پتاسیم بخش مهمی از رژیم غذایی سالم را تشکیل می‌دهند. این ماده معدنی به تنظیم میزان مایعات بدن، عملکرد عضلات و عملکرد سیستم اعصاب کمک می‌کند. تحقیقات نشان داده پتاسیم در کاهش فشارخون افراد مبتلا به پرفشاری خون موثر است. کاهش این ماده معدنی در خون (هیپوکالمی) با علائمی مانند خستگی، بی‌خوابی، افسردگی، ضعف عضلانی یا کرامپ و مشکلات قلبی – عروقی از جمله ریتم غیرطبیعی قلب همراه است…

سرطان: 6 راهکار موثر برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری

سرطان: ۶ راهکار موثر برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری

۱- سیگار نکشید.
استعمال دخانیات با بروز سرطان ریه مرتبط است. همچنین احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه سر و گردن، مری، مثانه، کلیه، کبد، پانکراس (لوزالمعده)، دهانه رحم، روده بزرگ و برخی از انواع لوسمی (سرطان خون) را افزایش می‌دهد. ۲- از قرار گرفتن در معرض نور خورشید به مدت طولانی خودداری نمایید. تماس زیاد با نور خورشید خطر بروز سرطان پوست را افزایش می‌دهد.

متابولیسم یا سوخت و ساز: در مورد این واژه چه می‌دانید؟

متابولیسم یا سوخت و ساز بدن چیست؟

متابولیسم به فرآیندی گفته می‌شود که طی آن بدن مواد غذایی خورده شده توسط شما را به انرژی مورد نیاز تبدیل می‌کند. این فرآیند نه تنها برای انسان، بلکه برای تمام موجودات زنده حائز اهمیت است. امروزه تقریباً همیشه هنگامی که در مورد متابولیسم یا سوخت و ساز صحبت می‌شود این موضوع به وزن بدن ارتباط داده می‌شود. احتمالاَ شما نیز شنیده‌اید که برخی افراد می‌گویند “وزن من کم نمی‌شود، زیرا متابولیسم بدن من پایین است”.

آشنایی با 6 ماده غذایی که به کاهش کلسترول خون کمک می‌کنند

کاهش کلسترول خون به کمک مواد غذایی

بدن از کلسترول برای ساخت برخی هورمون‌ها، اسیدهای صفراوی و ویتامین D استفاده می‌کند. بنابراین، به طور کلی وجود آن برای سلامتی ضروری است. اما افزایش بیش از حد آن می‌تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. افزایش کلسترول بد (LDL) با ایجاد پلاک در عروق تغذیه کننده قلب (عروق کرونر) و افزایش خطر حمله قلبی مرتبط است. مجموعه‌ای از عوامل مانند ژنتیک، چاقی، نداشتن فعالیت بدنی مناسب و تغذیه نامناسب در افزایش LDL موثر هستند….