خصوصیات رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به دیابت نوع 2 چیست؟

خصوصیات رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ چیست؟

در دیابت نوع ۲ که بیشترین موارد ابتلا به دیابت را شامل می‌شود توانایی بدن برای استفاده از هورمون انسولین کاهش می‌یابد. این امر که مقاومت به انسولین نامیده می‌شود در نهایت منجر به افزایش قند خون می‌گردد. افزایش سن، چاقی، سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری، سابقه دیابت باداری و بی‌تحرکی خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند…

افراد موفق

آخرین مقالات

نوشیدنی چند فنجان قهوه در روز به بهبود سلامتی کمک می‌کند؟

نوشیدنی چند فنجان قهوه در روز به بهبود سلامتی کمک می‌کند

قهوه یکی از متداول‌ترین نوشیدنی‌های مصرفی در سراسر جهان است. تحقیقات زیادی در مورد اثرات این نوشیدنی بر روی سلامتی انسان انجام شده است. زیرا با توجه به محبوبیت آن باید جوانب منفی و مثبت استفاده از آن به خوبی مشخص شود. شواهد قابل توجهی نشان می‌دهد که مصرف متعادل قهوه…

ورزش در افراد افسرده از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند.

ورزش در افراد افسرده از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند.

ارتباط بین سلامت جسم و روان از آنچه که قبلاً تصور می‌شد، بیشتر است. افسردگی خطر ابتلا به بیماری قلبی را در کسانی که سابقه مشکلات قلبی – عروقی ندارند، افزایش می‌دهد. به طوریکه در این افراد خطر بروز آریتمی (نامنظم بودن ضربان قلب) بیشتر است. همچنین در کسانی که هم اکنون به بیماری قلبی مبتلا هستند، افسردگی میزان مرگ و میر را افزایش می‌دهد…

حتی مشکلات خفیف خواب افزایش فشارخون را افزایش می‌دهد

حتی مشکلات خفیف خواب افزایش فشارخون را افزایش می‌دهد.

می‌دانیم که خواب ناکافی فشارخون و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. اخیراً محققان دانشگاه کلمبیا مطالعه‌ای را طراحی کردند تا در آن تاثیر مشکلات جزئی خواب را بر سلامت قلب و عروق بررسی نمایند. به نظر می‌رسد که زنان بیشتر از مردان از مشکلات خواب رنج می‌برند…

نشستن طولانی مدت در طی روز سلامتی زنان را تهدید می‌کند.

نشستن طولانی مدت در طی روز سلامتی زنان را تهدید می‌کند

نشستن‌های طولانی مدت از طرق مختلف سلامتی را به خطر می‌اندازد. مطالعات نشان داد که هر چقدر وقت بیشتری صرف نشستن شود احتمال مرگ زود هنگام افزایش یافته و متاسفانه ورزش کردن در این افراد اثرات مخرب نشستن را از بین نمی‌برد. زیاد نشستن سلامت قلب و عروق را تحت تاثیر قرار داده و خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین ممکن است سبب کوچک شدن مغز شود. …

کاهش وزن برای مبتلایان به فیبریلاسیون دهلیزی مفید است

کاهش وزن برای مبتلایان به فیبریلاسیون دهلیزی مفید است

فیبریلاسیون دهلیزی (AF) یکی از شایع‌ترین اختلالات ریتم قلب و علت عمده سکته مغزی است. همچنین می‌تواند در بروز نارسایی قلبی نقش داشته باشد. سالانه میلیون‌ها انسان در سراسر جهان به این بیماری مبتلا می‌شوند. درد قفسه سینه، ضربان قلب غیرعادی و تنگی نفس از علائم AF به شمار می‌روند.
AF یک بیماری پیش‌رونده است که طی آن علائم متناوب و کوتاه به علائم پایدارتر تبدیل می‌شوند…

به کمک پروبیوتیک‌ها از ابتلا به پوکی‌استخوان پیشگیری کنید.

به کمک پروبیوتیک‌ها از ابتلا به پوکی‌استخوان پیشگیری کنید.

پوکی‌استخوان با استخوان‌های متخلخل و ضعیف که ممکن است خطر شکستگی را افزایش دهد، مشخص می‌شود. تعداد افراد مبتلا به پوکی‌استخوان با افزایش سن بیشتر می‌شود. به طوریکه اغلب زنان بالای ۸۰ سال به این بیماری مبتلا هستند. امروزه داروهایی جهت درمان پوکی‌استخوان وجود دارد. اما از آنجاکه شکننده بودن استخوان‌ها به ندرت تا قبل از اولین شکستگی کشف می‌شود،…

محبوب ترین مقالات

فعالیت بدنی طول عمر بیماران مبتلا به حمله قلبی را می‌افزاید

فعالیت بدنی طول عمر بیماران مبتلا به حمله قلبی را می‌افزاید

همواره گفته شده که فعالیت بدنی احتمال بروز حمله قلبی را کاهش داده و طول عمر را افزایش می‌دهد. با این حال، اطلاعات کمی در مورد تاثیر ورزش بر روی افرادی که حمله قلبی را تجربه کرده‌اند، وجود دارد. به همین علت در مطالعه‌ای ارتباط بین فعالیت بدنی و میزان طول عمر بعد از این عارضه بررسی شد…

کلم و نقش آن در کاهش خطر بروز سکته مغزی و حمله قلبی

کلم و نقش آن در کاهش خطر بروز سکته مغزی و حمله قلبی

الگوی غذایی غنی از میوه‌ها و سبزیجات در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی موثر است. اخیراً مطالعه‌ای بر روی زنان سالمند استرالیایی انجام شده که نشان می‌دهد که افزایش مصرف سبزیجات خانواده کلم (مانند بروکلی، کلم برگ و گل کلم) می‌تواند به جلوگیری از انسداد شریان‌ها و یا آترواسکلروز کمک کند. …

الگوی غذا خوردن منظم، کلید پیشگیری از افزایش وزن است.

الگوی غذا خوردن منظم، کلید پیشگیری از افزایش وزن است.

بسیاری از افراد در طول زندگی خود اقدام به رژیم گرفتن می‌کنند. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که راهکار مناسب برای حفظ وزن داشتن نظم غذایی است. عوامل شناخته شده‌ای که در افزایش وزن دخیل هستند سبک زندگی بی‌تحرک، مصرف مقدار زیاد غذاها و نوشیدنی‌های شیرین و استعمال سیگار است…

ارتباط تماشای تلویزیون با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ

ارتباط تماشای تلویزیون با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ

بی‌تحرکی یکی از علل اصلی ابتلا به بیماری‌های مختلف است. تماشای تلویزیون در بروز بی‌تحرکی نقش دارد. نتایج مطالعه‌ای که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد تماشای زیاد تلویزیون خطر سرطان روده بزرگ را در مردان افزایش می‌دهد. در این مطالعه اطلاعات حدود ۵۰۰ هزار زن و مرد جمع‌آوری شد. در طول ۶ سال پیگیری ۲۳۹۱ نفر به سرطان روده بزرگ مبتلا شدند…

افزایش اندازه دور کمر در زنان نسبت به مردان خطرناک‌تر است.

افزایش اندازه دور کمر در زنان نسبت به مردان خطرناک‌تر است.

همه ما به خوبی می‌دانیم که چاقی و افزایش نمایه توده بدنی (BMI) خطر حمله قلبی را در مردان و زنان افزایش می‌دهد. اما BMI نحوه توزیع چربی را در قسمت‌های مختلف بدن مشخص نکرده و تفاوتی بین چربی احشایی و چربی زیرپوستی در نظر نمی‌گیرد. چربی احشایی در اطراف اندام‌های داخلی بدن مانند پانکراس (لوزالمعده)، کبد و روده تجمع یافته و با مقاومت به انسولین مرتبط است…

آشپزی رژیمی

سالاد سیب‌زمینی و لوبیاچیتی

سالاد سیب‌زمینی و لوبیاچیتی

طرز تهیه: سیب‌زمینی و خیارشور را خرد کرده، به آن ذرت و لوبیاچیتی را اضافه کنید. سپس سس مایونز و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کرده و کاملاً…

اخبار تغذیه و پزشکی

فیبر چگونه از چاقی پیشگیری می‌کند؟

فیبر چگونه از چاقی پیشگیری می‌کند؟

چاقی با سندرم متابولیک مرتبط است. سندرم متابولیک شامل مجموعه‌ای از مشکلات از جمله پرفشاری خون، قند خون بالا، وجود چربی اضافی در اطراف شکم، افزایش تری‌گلیسرید و کاهش کلسترول خوب (HDL) است. در حال حاضر می‌دانیم سندرم متابولیک یک بیماری التهابی مزمن بوده و با باکتری‌های روده در ارتباط می‌باشد….

فعالیت بدنی و کاهش خطر مرگ در زنان سالمند

فعالیت بدنی و کاهش خطر مرگ در زنان سالمند

پژوهشگران می‌گویند نداشتن فعالیت بدنی منجر به ضعف وابسته به سن و تضعیف وضعیت سلامتی در افراد سالمند می‌شود. دستورالعمل‌های رسمی پیشنهاد می‌کنند سالمندان سالم هر هفته ۲/۵ ساعت فعالیت بدنی متوسط (مانند پیاده‌روی سریع) و یا حداقل یک ساعت و ربع فعالیت بدنی شدید (مانند دویدن) انجام دهند….

زردچوبه و بهبود حافظه در افراد سالمند

زردچوبه و بهبود حافظه در افراد سالمند

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کورکومین (ترکیب موجود در زردچوبه) می‌تواند به بهبود خلق و خو و حافظه در افراد سالمند کمک کند. کورکومین یک آنتی‌اکسیدان است و از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. همچنین دارای خاصیت ضدالتهابی می‌باشد. در این مطالعه ۴۰ فرد ۵۱ تا ۸۴ ساله که تمام آن‌ها از مشکلات خفیف حافظه رنج می‌بردند، مورد بررسی قرار گرفتند…

چرا احتمال پرخوری در عصر بیشتر است؟

چرا احتمال پرخوری در عصر بیشتر است؟

محققان دریافته‌اند در عصر سطوح هورمون‌های موثر بر اشتها تغییر می‌کند. این تغییر سبب پرخوری می‌شود. نتایج این مطالعه با بررسی ۳۲ فرد بزرگسال و دارای اضافه وزن که در محدوده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال قرار داشتند، به دست آمده است. از افراد خواسته شد در دو آزمون شرکت کنند. یک بار بعد از ۸ ساعت ناشتایی در ساعت ۹ صبح یک وعده غذای مایع مصرف کنند….

تاثیر آگهی‌های تبلیغاتی تلویزیون بر بروز چاقی در نوجوانان

تاثیر آگهی‌های تبلیغاتی تلویزیون بر بروز چاقی در نوجوانان

مصرف مکرر مواد غذایی و نوشیدنی‌های پرکالری که معمولاً سرشار از چربی و قند هستند خطر اضافه وزن یا چاقی را افزایش می‌دهد. چاقی با بروز ۱۳ نوع سرطان، از جمله سرطان‌های روده، سینه و پانکراس، مرتبط است. در کودکانی که چاق هستند احتمال چاق بودن در دوران بزرگسالی ۵ برابر بیشتر است. بنابراین چاقی در دوران کودکی خطر سرطان را در سال‌های بعدی زندگی افزایش می‌دهد….

بهبود عملکرد ورزشی در زنان با دریافت برخی مواد مغذی

بهبود عملکرد ورزشی در زنان با دریافت برخی مواد مغذی

به گفته محققان معمولاً در زنان جوان کمبود مواد مغذی مشاهده می‌شود. مواد مغذی در نحوه عملکرد سلول‌ها در طی ورزش نقش دارند. زنان معمولاً کمتر از مردان تمایل به مصرف گوشت دارند. قاعدگی نیز در از دست دادن مواد معدنی نقش دارد. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که دریافت ترکیب خاصی از مواد معدنی و مواد مغذی به مدت ۱ ماه سرعت دویدن زنان را افزایش می‌دهد…

آیا تمام افراد قادر به حفظ وزنی که کاهش داده‌اند، می‌باشند؟

آیا تمام افراد قادر به حفظ وزنی که کاهش داده‌اند، می‌باشند؟

معمولاً زمانی که ما وزن خود را کاهش داده و به وزن مورد نظر می‌رسیم موفقیت خود را جشن می‌گیریم. اخیراً محققان به بررسی این موضوع پرداخته‌اند که ما تا چه مدت قادر به حفظ وزن کاهش یافته هستیم. متاسفانه یافته‌های آن‌ها خیلی امیدوارکننده نیست. تحقیقات نشان می‌دهد در کسانی که موفق به کاهش وزن قابل توجهی شده‌اند طی یک سال بعد از این موفقیت یک سوم تا یک دوم وزن کاهش یافته مجدداً بازمی‌گردد….

نسخه سلامت

آووکادو: میوه‌ای غنی از مواد مغذی و چربی‌های مفید

آووکادو یکی از میو‌ه‌های مفید و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. برخی از مهم‌ترین مواد مغذی موجود در آووکادو عبارتند از: • لوتئین: این آنتی‌اکسیدان قوی با غلظت بالا در چشم‌های ما وجود دارد. لوتئین در مقابل نور ماوراءبنفش خورشید اثر محافظتی دارد. همچنین سبب بهبود بینایی در نور کم می‌شود.

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به پانکراتیت

بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در بیماران مبتلا به پانکراتیت

بیماری پانکراتیت زمانی رخ می‌دهد که پانکراس (لوزالمعده) ملتهب می‌شود. پانکراس اندامی است که انسولین و آنزیم‌های گوارشی تولید می‌کند. این آنزیم‌ها ممکن است برخی اوقات سبب آسیب و تحریک پانکراس شوند. این تحریک می‌تواند کوتاه مدت یا بلند مدت باشد. لازم است رژیم غذایی این افراد به گونه‌ای باشد که سبب تشدید علائم بیماری نشود.

کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL): تفاوت این دو چیست؟

کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL): تفاوت این دو چیست؟

کلسترول بالا یکی از عوامل ابتلا به بیماری قلبی است. بنابراین، لازم است که بیماران مبتلا به کلسترول بالا به کمک رژیم غذایی سالم، ورزش و دارو کلسترول خود را کاهش دهند. در بدن ۲ نوع کلسترول تحت عنوان کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) وجود دارد. وجود مقادیر بسیار زیاد LDL در خون سبب سخت و باریک شدن عروق خونی می‌شود….